گیربکس الواتور

5/5 - (1 امتیاز)

شاید تا به حال با سیستم های نوار نقاله ای که به صورت عمودی کار می کنند مواجه شده باشید نام دیگر این سیستم ها الواتور است که یکی از پر کاربردترین و رایج ترین سیستم های انتقالی هستند. این سیستم ها مواد خاصی را به صورت فله ای و به صورت همود بالا می برند موادی مانند کود غلات و …. در کل نیز دو نوع الواتور وجود دارد تسمه ای و زنجیری که هر کدام در جای خاصی به کار برده می شوند. این سیستم ها مزیت هایی دارند که در ادامه این مقاله آن را عنوان خواهیم کرد و همچنین با معرفی گیربکس های الواتور که بعضا به طور اختصاصی برای اینکار طراحی شده اند انتخاب آن ها را برای شما راحت تر خواهیم کرد.

ویژگی های سیستم الواتور

الواتورها به دو صورت تسمه ای و زنجیری در صنعت کاربرد دارد که در ذیل مزایا و ویژگی های هر یک به خوبی اشاره شده است. یکی از مزیت های این نوع سیستم ها این است که می تواند مصالح ساختمان سازی را تا ارتفاع 50 متری به راحتی بالا ببرد.

ویژگی های الواتور

یک الواتور استاندارد 50 متری می تواند حجم انتقال حدود 450 متر مکعب در هر ساعت را داشته باشد که حجمی مناسب به شمار مر رود. به این نکته دقت کنید که تحمیل فشار غیر استاندارد به این سیستم ها می تواند تسمه ها زنجیر و گیربکس و…را دچار آسیب های جدی کند. فروش انلاین گیربکس صنعتی با بهترین قیمت

اجزای الواتور ها

در یک سیستم الواتور گیربکس های مخصوصی قرار می گیرند که مهم ترین بخش آن شمرده می شوند در کنار آن ها الکتروموتور محفظه های کاسه ای، باند های کشی تسمه و یا زنجیر پولی تسمه و…از قطعات و بخش های اصلی آن هستند.

سیستم های الواتور را بر طبق سرعت حرکت و یا طبق کاسه ای که در آن ها به کار رفته است نان گذاری می کنند. اگر بر حسب سرعتشان ان ها را تقسیم کنیم 5 نوع مختلف خواهیم داشت که گروه اول سرعت بالا دارند و سطل ها ( باکت ها ) در ان بر طبق اصول گریز از مرکز از بار خالی می شوند. گروه دوم تا چهارم به صورت نسبی سرعت کمتری خواهند داشت و آن ها هم طبق پولی تسمه  و نیروی ثقل دسته بندی می شوند. گروه 5 ام از دیگر مدل ها سرعت کمتری داشته و خود دارای تخلیه کننده باکس ها هستند.

اجزای الواتور ها

در دسته بندی بعدی که بر اساس کاسه است الواتور ها سه گروه دارند. گروه اول کاسه های بزرگی دارند که دیپ نامیده می شوند و گروه دوم سایز کاسه متوسط دارند و Shallow ( شالو = سطحی ) شناخته می شوند و گروه آخر نیز سری وی نام گذاری شده اند.

باکت و یا سطلی کخ در الواتور ها برای بالا بردن مواد به کار برده می شود سایز های مختلف و ساختار های متنوعی دارند و بیشتر از آن ها برای حمل پودر غلات و مصالح ساختمانی و..استفاده می شود. باکت ها بین دو یا چند ردیف زنجیر قرار می گیرند و با بالا بردن مواد تا ارتفاع معین آن ها را تخلیه می کنند.

گیربکس مناسب الواتور

گیربکس مناسب الوارتور را می توان از مدل های با محور H موازی و یا B نود درجه انتخاب کرد اگرچه در برخی سیستم ها آپشن های دیگری نیز وجود دارند. نسبت تبدیل گیربکس را باید با توجه به نوع موادی که قرار است حمل شوند و وزن آن ها و ظرفیت سیستم انتخاب کنید اما در اکثر مواقع این فاکتور بیشتر از 40 است.

در بسیاری از سیستم های الواتور از یک گیربکس کمکی نیز استفاده می کنند که در صورت قرار گرفتن گیربکس اصلی زیر فشار بیشتر آن گیربکس نیز نقش کمکی خود را ایفا می کند. سیستم الواتور از آن جا که حرکتی رو به بالا باید داشته باشد و با توجه به موادی که حمل می کند مهم است که از یک سیستم پیشگیری از برگشت نیز استفاده کند که معمولا دو عدد بک استاپ برای اینکار به کار گرفته می شوند.یکی از بک استاپ ها برای جلوگیری از بازگشت و دیگری به منظور انتقال دور از گیربکس کمکی به الواتور

خرید گیربکس های هلیکال برای این سیستم ها توصیه می شود این نوع دستگاه ها بازده بالایی دارند و تنوع زیادی از آن ها در بازار وجود دارد آرشا صنعت این نوع گیربکس ها را با بهترین قیمت در اختیار شما قرار داده و شما می توانید ان ها را با گارانتی معتبر از وب سایت ما خریداری کنید.

موارد مهم در انتخاب گیربکس الواتور

  1. توان ورودی و نیروی محرکه
  2. دور ورودی به گیربکس
  3. نوع اتصال و انتقال دور نیروی محرکه به گیربکس
  4. نسبت تبدیل مورد نیاز ( با توجه به بار و وزن ان و ارتفاع )
  5. تورک و یا گشتاور احتیاجی
  6. نوع کار و بار و میزان ساعتی که دستگاه باید در روز کار کند.
  7. تحمل حرارتی مورد نیاز
  8. نوع سیستم و مکان آن  ( نوع نصب شدن گیربکس )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *