پمپ سانتریفیوژ طبقاتی




4.7/5 - (3 امتیاز)

پمپ سانتریفیوژ طبقاتی : از گروه پمپ های سانتریفیوژ بوده که کاربردهای مختلفی در صنعت و کشاورزی دارند. در ادامه با ویژگی های این محصول بیشتر آشنا خواهید شد.

از الکترو پمپ سانتریفیوژ عمودی و افقی در پمپ های آتش نشانی جهت منازل مسکونی ، برج های اداری و تجاری ، کارخانه های صنعتی و کارگاهی ، بیمارستان ها ، هتل ها و اماکن مذهبی نظیر مساجد و تالارهای پذیرایی استفاده می کنند.

الکتروپمپ عمودی دارای پایه و بدنه ای از جنس استیل بوده و جهت جابه جا کردن آب شور از آن استفاده خواهد شد.همچنین از این پمپ ها جهت شستن ابزارهای صنعتی و کارخانجات با فشار بالا استفاده می شود.

ویژگی های پمپ سانتریفیوژ طبقاتی

ویژگی های مهم این پمپ عمودی نسبت به پمپ افقی ، داشتن سطح مقطع کم است.جنس بدنه ی این پمپ از استیل یا چدن بوده و بعضی از آنها دارای قابلیت نصب موازی برای بالا بردن فشار آب می باشند.

ویژگی های پمپ سانتریفیوژ طبقاتی

این پمپ ها به دلیل تعداد پروانه و فاصله ی کم آنها نسبت به بدنه فقط برای جابه کردن آب های صاف کاربرد دارد. این گونه پمپ ها مکش منفی ندارند. همچنین از یک اینچ تا 10 اینچ و حداکثر 35 بار فشار ساخته می شوند. علاوه بر اینها دور موتور تمامی الکتروپمپ های طبقاتی 1500 و 3000 دور می باشد.

کاربردهای پمپ سانتریفیوژ

بالابودن فشار آب در بخش های صنعتی ، کشاورزی و ساختمانی

انتقال آب سرد و گرم برای سیستم های حرارتی و تهویه ی مطبوع

تغذیه ی دیگ های بخار

فواره ها

چند نکته ی مهم برای استفاده از منحنی های پمپ سانتریفیوژ

در نمودار 1 : منحنی هد (ارتفاع) بر حسب دبی

در پمپ های سانتریفیوژ با زیاد شدن دبی  مقدار هد کاهش یافته به گونه ای که حداکثر مقدار هد پمپ در حالت شیر بسته اتفاق می افتد.

نمودار 2 : منحنی توان (قدرت) بر حسب دبی

در این پمپ ها با افزایش دبی مقدار توان پمپ بالا می رود که از این جهت انتخاب الکتروموتور مناسب استفاده می کنند.

منحنی راندمان بر حسب دبی

در این نمودار بالاترین عدد که با درصد نشان داده شده نیز نمایانگر بهترین نقطه ی کاری هر پمپ و انتخاب پمپ بر حس بهترین راندمان می باشد. هنگام انتخاب پمپ باید به این نکته توجه کنید که نقطه ی کار نزدیک به بهترین راندمان پمپ باشد.

راندمان کاری

در صورتی که نکات فنی را در انتخاب پمپ و یا نصب غیر اصولی آن را رعایت نکنید مشکلاتی در عملکرد پمپ و خرابی آن نیز ایجاد خواهد شد که این مشکلات شامل دو مورد می شوند :

ضربه ی قوچ

زمانی که فشار کاری پمپ از فشار مورد نظر بیشتر شود، هنگام استارت زدن به دلیل حرکت سریع آب در لوله ضربه ی شدیدی به لوله ها وارد می شود که آن ضربه را ضربه ی قوچ می نامند. این عمل استهلاک لوله کشی را بالا برده و باعث وجود اختلال یا خرابی آن خواهد شد.

کاویتاسون

زمانی که فشار ورودی سیال از فشار خروجی آن کمتر باشد و یا دمای سیال در ورودی پمپ بالا رود در سیال حباب ایجاد می شود. کاویتاسیون علاوه بر سر و صدای زیاد باعث کاهش دبی و خوردگی پروانه می شود.

خرید پمپ سانتریفیوژ طبقاتی

در صورت تمایل به خرید پمپ صنعتی سانتریفیوژ ؛ الکتروموتور ها ایتالیایی و آلمانی؛ و یا سایر گیربکس های صنعتی دارید ، می توانید با آرشا صنعت ؛ نماینده و عامل فروش برترین برندهای اروپایی تماس حاصل فرمایید .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *